NRK Meny
Normal

Dødsulykke på E6

En kvinne i 50-årene fra Heidal omkom i en stygg ulykke på E6 onsdag kveld.

Dødsulykke på E6

En kvinne omkom i en dødsulykke på E6 onsdag kveld.

Foto: Stian F. Steinsvik / Scanpix

Trailer i E6 ulykke

Et vogntog fikk skrens da den kolliderte med en minibuss.

Foto: Stian F. Steinvik / Scanpix

Dette bekrefter politiet i Hedmark i dag. Kvinnen satt i en av personbilene som ble truffet av et vogntog på E6 ved Espa i går.

E6 i Hedmark ble åpnet igjen i dag tidlig i etter ulykken onsdag kveld. Én person omkom og flere ble skadd etter at en minibuss, to personbiler og et vogntog var involvert.

– En person er omkommet, tre personer er alvorlig skadd og syv er lettere skadd, opplyser Hans Engh, operasjonsleder i Hedmark politidistrikt.

Glatt vei

En minibuss, to personbiler og et vogntog er involvert i ulykken. Ifølge politiet kolliderte først den svenskregistrerte minibussen med vogntoget.

– Minibussen fikk skrens og traff vogntoget. Vogntoget fikk deretter skrens og havnet over i motsatt kjørefelt. Der frontkolliderte det med med de to personbilene, forteller Engh.

Kvinnen som omkom satt i den ene av de to personbilene. De to alvorlig skadde personene er sendt til Ullevål universitetssykehus, den ene med luftambulanse og den andre med vanlig ambulanse.

Operert

Den ene er en gutt på rundt 13 år. Han har alvorlige skader buk, i tillegg til bruddskader. Han er nå operert, men er fortsatt under intensivbehandling. Sykehuset karakteriserer tilstanden som alvorlig, men stabil.

Gutten satt også i en av personbilene som kolliderte med vogntoget.

Politiet opplyser at det var svært glatt i området da ulykken skjedde.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lillehammer vant

  I sluttspillet i hockey vant Lillehammer 3-5 borte over Sparta i den tredje kampen i semifinalen i kveld. Dermed leder Lillehammer 3-0 i kamper. Den første som vinner fire kamper, går videre til finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud
 • Taket på klubbhus raste sammen

  Taket på klubbhuset til Næroset IL på Brufoss i Ringsaker har rast sammen, trolig på dagen i går. Den toetasjes bygningen som er satt opp på dugnad på 1970- og 80-tallet. – Jeg tror hele bygget blir totalskadd, sier Lennart Karlsen i Næroset IL.

  Taket på klubbhuset til Næroset IL rast sammen.
  Foto: Bjørn Ottar Torp
 • E6 åpen etter ulykke

  E6-Uthuskrysset ved Stange kl 1700: Vegen åpnet igjen etter et trafikkuhell. 3 biler innvolvert. En kjørt til legevakt for sjekk.