NRK Meny
Normal

Kvinne funnet død i leilighet

En mann i 40-årene er siktet etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet i Flisa sentrum. Dødsfallet omtales som mistenkelig av politiet.

Mistenkelig dødsfall Flisa

Politiet fant den døde kvinnen etter et tips til AMK-sentralen onsdag kveld.

Foto: Einar L. Schulstad / NRK

Politiet fikk melding om dødsfallet fra AMK-sentralen og var i leiligheten kl 19.44. Her ble en mann pågrepet og siktet i forbindelse med dødsfallet.

– Mannen og kvinnen var gift og det var ingen andre enn de to i leiligheten da politiet og ambulanse kom frem, sier lensmann i Åsnes, Jørn Flatha.

Krimteknikere og flere patruljer fra politiet er nå på stedet for å gjøre undersøkelser utover natta. Det er også bedt om bistand fra Kripos i etterforskningen av saken.

Mannen er siktet for å ha forvoldt konas død. Det var funn i leiligheten som førte til at politiet siktet mannen.

– Han har ikke erkjent noe, men vil blir formelt avhørt i morgen, sier Flatha.

Leiligheten ligger i Kaffegata som går gjennom Flisa sentrum.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To skadet i bilulykke

  To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon der tre biler var innblandet. Kollisjonen skjedde i Gravåsvegen i Snertingdalen. Ifølge politiet mistet den ene bilen kontrollen, og kjørte inn i de to andre. Det er store materielle skader.

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.