NRK Meny

Kvier seg for å kjøre buss

To av tre synshemmede kjører ikke kollektivtransport alene. Det viser en ny undersøkelse som er utført på vegne av Norges Blindeforbund. De fleste syns det er vanskelig å finne riktig buss. I dag fikk Gjøvik-ordføreren prøve seg som svaksynt.


To av tre synshemmede kjører ikke kollektivtransport aleine. 
Det viser en ny undersøkelse som er utført på vegne av Norges Blindeforbund. 
De fleste syns det er vanskelig å finne riktig buss. I dag fikk ordfører i Gjøvik, Bjørn Iddberg, prøve seg som svaksynt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Johaug-saken har kostet 3,5 mill

  Dopingsaken til Therese Johaug har kostet skiforbundet 3,5 millioner kroner. Det skriver VG. Pengene har gått til juridisk bistand og saksomkostninger. Det er litt mer enn Martin Johnsrud Sundbys dopingsak, som kostet 3,3 millioner.

  Johaug CAS
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Kartlegger bredbåndsdekningen

  Oppland Fylkeskommune kommer all kritikken mot dårlig bredbånd-dekning i møte. De ber folk i hele fylket melde fra om dekningen de har i dag. Resultatene skal brukes i det videre arbeidet for å bedre bredbånd-dekningen.

 • Far dømt for å ha slått 13-åring

  En mann i 40-åra er dømt til betinget fengsel i 21 dager for å ha slått en 13-åring på ei fotballbane. Bakgrunnen var at 13-åringen skulle ha slått sønnen hans. I følge dommen slapp ikke mannen 13-åringen før moren hans gikk i mellom, skriver HA.