NRK Meny

Kraftig økning av festeavgifter

Flere hytteeiere i Bjønnåsen i Ringsakerfjellet reagerer på kraftig økning av festavgiftene. Anne Marie Braastad har fått festeavgiften økt fra 1100 kroner i året til 6800, og sier til Hamar Arbeiderblad at økningen er brutal. Kjell Stubbrud, kontorleder i Phil AS som eier området med 430 hytter, sier hytteeierne må tåle en prisøkning etter mange år med lav festavgift.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.