NRK Meny

Konflikt i Pensjonistpartiet

37 år gamle Tone Lise Kvernlien fra Biri har sagt opp alle sine verv i Pensjonistpartiet og har meldt seg ut av partiet. I juni ble hun valgt som politisk nestleder i partiet. Hun protesterer mot det hun kaller internt maktspill og maktarroganse.
Kvernlien får full støtte fra leder av Oppland pensonistparti, Per Sigurd Larsen. - Vi ønsket henne på førsteplass på vår stortingsliste, sier han.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl
 • Legger ned skole

  Politikerne i Sel kommune vedtok i dag å legge ned Sel skole, skriver GD. Ap og SV fikk flertall for å samle Otta og Sel til en skolekrets. Årsaken er dårligere økonomi og lavere elevtall.