NRK Meny
Hadelandsmann tiltalt for drap
Foto: Einar Langholen-Schulstad / NRK

Konedrap på Hadeland

Oppsummert

En mann er tiltalt for å ha skutt sin kone i deres bolig i Gran i januar. Skuddet skal ha blitt avfyrt på kloss hold og kona døde nesten umiddelbart.

 • Aktor fornøyd med dommen

  Aktor i saken mot 51-åringen, Jo Christian Jordet er fornøyd med dommen på 12 års fengsel. Han hadde i utgangspunktet bedt retten om 13 år, men grunnet at mannen har en lettere psykisk utviklingshemning ble straffen satt til 12 år.

 • Ikke enig - anker dommen

  Den 51 år gamle mannens forsvarer Harald Stabell sier hans klient ikke er enig i dommen, og anker nå dommen. Mannen er i tingretten dømt til tolv års fengsel for å ha skutt og drept kona i Gran kommune i Oppland i januar i år.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Slettåsflokken får leve

  Stortinget sluttet seg ikke til Senterpartiets forslag om å skyte ulvene i Slettås-flokken. I voteringen i dag ble det klart at bare elleve representanter stemte for forslaget, mens 91 stemte mot, melder NTB.

  Slettås-flokken på Osensjøen
  Foto: Arne Nævra/Torgeir B. Lande / NRK
 • Mye støv i Lillehammer i morgen

  Torsdag 14. desember ventes det perioder med høy luftforurensing av svevestøv i Lillehammer, skriver GD. Barn med luftveislidelser og voksne med alvorlige hjerte-, kar- eller luftveislidelser bør redusere utendørsaktiviteteten.

  Tett med støv over Lillehammer
  Foto: Stein Skinstad / NRK
 • Vi googler Adam Douglas

  Nordmenn er veldig interesserte i Adam Douglas. Stjernekampvinneren, som er bosatt på Harestua, er nummer to på lista over hvem normenn har googla mest i 2017 - kun slått av den britiske sangeren Ed Sheeran. Dette kommer fram i en oversikt fra Google.

  Adam Douglas