NRK Meny

Kollisjon på E6

 • Fratatt førerkort

  Politiet har tatt førerkortet fra bilføreren som kjørte inn i en bil på E6 ved Kolomoen i Stange lørdag formiddag. Fem personer ble kjørt til sykehuset, men ingen av dem skal være alvorlig skadd.

  Utrykningsbiler og to biler involvert i kollisjon
  Foto: Mona Øverby
 • Ingen alvorlige personskader

  En familie på fem var i bilen som kjørte inn i en annen bil bakfra på E6 i Stange. Ulykken skjedde i nordgående løp på firefeltsvegen. Trafikken går som normalt forbi stedet. Verken familien og personen i den påkjørte bilen skal være alvorlig skadd.

  Utrykningsbiler og to biler involvert i kollisjon
  Foto: Mona Øverby

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.