NRK Meny

Kollisjon på E6

 • Fratatt førerkort

  Politiet har tatt førerkortet fra bilføreren som kjørte inn i en bil på E6 ved Kolomoen i Stange lørdag formiddag. Fem personer ble kjørt til sykehuset, men ingen av dem skal være alvorlig skadd.

  Utrykningsbiler og to biler involvert i kollisjon
  Foto: Mona Øverby
 • Ingen alvorlige personskader

  En familie på fem var i bilen som kjørte inn i en annen bil bakfra på E6 i Stange. Ulykken skjedde i nordgående løp på firefeltsvegen. Trafikken går som normalt forbi stedet. Verken familien og personen i den påkjørte bilen skal være alvorlig skadd.

  Utrykningsbiler og to biler involvert i kollisjon
  Foto: Mona Øverby

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fikk fylkeskulturprisen

  Øystein Sunde fikk i kveld fylkeskulturprisen i Hedmark. Sunde har solgt over en million plater og har vunnet en rekke priser. Han syntes det var stor stas å få fylkeskulturprisen som han mente var en heder til humoren i Hedmark.

  Øystein Sunde fikk fylkeskulturprisen 2017
  Foto: Lars Bilit / Nrk
 • Sp vil ta ut Slettåsflokken

  Senterpartiet fremmer i onsdag forslag i Stortinget om å felle ulvene i den mye omtalte Slettås-flokken. Partiet ber regjeringen om å gi fellingstillatelse for Slettås-flokken i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske.

 • Veiby/Skjærmoen med ny kontrakt

  Skoda Motorsport har inngått en ny rallykontrakt med 21 år gamle Ole Christian Veiby fra Kongsvinger. Han blir dermed en av fire kjørere i bilfabrikken s rallysatsing for 2018. Veiby har sammen med kartleser Stig Rune Skjærmoen fra Elverum kjørt for Skoda også i år. .

  Ole Christian Veiby med ny Skoda kontrakt
  Foto: Even Management/Skoda Motorsport.