NRK Meny

Kollisjon E6 Hundorp

 • To lastebiler kolliderte

  Det var to lastebiler som kjørete inn i hverandre på E6 mellom Harpefoss og Hundorp like før klokka 12. Den ene kjørebanen er fri og trafikken blir dirigert forbi.

 • Kollisjon på E6

  En personbil og en lastebil har kollidert på E6 mellom Hundorp og Harpefoss. Ingen skal være alvorlig skadet, men det er trafikale problemer på ulykkessstedet. Nødetatene er på veg nå, opplyser politiet i Gudbrandsdalen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tre fikk forenklet forelegg

  Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

 • Rolig start for Røde Kors

  Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

 • To leteaksjoner i Oppland

  Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.