NRK Meny
Normal

Knapt tap til Elverum

Gutta i Elverum Håndball hadde en hard dag på jobben da de møtte FyllingenBergen. Kampen endte tilslutt 27- 26 i bergensernes favør.

Elverum lå under 13 - 9 til pause og hadde en innhentingsjobb å gjøre i andre omgang. Omgangen startet omtrent som den første sluttet. Det var ikke et Elverum på sitt beste som var å se på banen, men mot slutten av kampn kom de sort-hvite allikevel tilbake.

Ett minutt før slutt står det 26-26 og alle med Elverum i sitt hjerte øyner kanskje en mulighet for seier. En mulighet som slås i hjel i siste sekund. Fyllingen Bergens siste skudd går inn.

Kampen ender 27-26 og Elverum reiser hjem uten poeng.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Pågrepet etter slåsskamp på butikk

    En mann er pågrep etter å ha slått en kunde på en matbutikk i Kongsvinger. Mannen skal også ha opptrådt truende mot flere andre kunder. Den fornærmede fikk skader i ansiktet. Politiet mistenker at mannen var påvirket av narkotika.

  • - Folldal vil kreve erstatning

    Ordfører Hilde Frankmo Tveråen sier at både næringsliv og kommune kommer til å kreve erstatning etter at Folldal i halvannet døgn i desember var helt isolert uten hverken telefon eller nettforbindelse. I dag var saken tema i formannskapet.

    Ordfører Hilde Frankmo Tveråen
    Foto: Geir Olav Slåen