NRK Meny
Normal

Hvem blir KlasseQuiz-mester i Oppland?

30 skoler har kjempet om å komme videre til den TV-sendte fylkesfinalen i årets KlasseQuiz, Her kan du se de to skolene som skal konkurrere om å bli mester i Oppland.

Klassequiz-laget fra Slidre

Guro Løken Helle, Erle Amalie Fuglesteg og Signe Groven Rolandsgard skal kjempe mot Søndre Land i semifinalen

Foto: NRK

Presentasjon av Slidre skole til Klassequiz

Helt øverst i Valdres ligger Slidre skule, med sine 200 elever.

Øverst i Valdres finner vi Slidre skule med 200 elever fra første til tiende trinn. Det er de tre jentene Guro Løken Helle, Erle Amalie Fuglesteg og Signe Groven Rolandsgard som skal kjempe om å gjøre Slidre skule til KlasseQuiz-mester i Oppland.

Utfordrere fra Søndre Land

Klassequiz-laget fra Søndre Land

Lise Tholin Lien, Tuva Kleven og Sverre Borgan fra Søndre Land ungdomsskole håper på å sende Søndre Land videre til den nasjonale finalen i årets KlasseQuiz

Foto: NRK

Lise Tholin Lien, Tuva Kleven og Sverre Borgan fra Søndre Land ungdomsskole skal konkurrere mot laget fra Slidre om mestertittelen i Oppland.

Ungdomsskolen ligger ved Randsfjorden og har 225 elever. Bli bedre kjent med skolen og laget her:

Presentasjon av Søndre Land i årets Klassequiz

Søndre Land ungdomsskole har 225 elever og ligger ved Randsfjorden.

De seks finalistene har forberedt seg lenge, og klokken 20.00 tirsdag 12. mars er det duket for å avgjøre hvem som skal representere Oppland i den nasjonale finalen i Oslo.

Du kan se hele semifinalen direkte her på våre nettsider.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kartlegging av fastlegekontor

  Ingen fastlegekontor i Hedmark og Oppland er blant de ti beste i landet, viser kartlegging fra Forbrukerrådet. I Oppland kommer Gran legesenter best ut, mens Tangen legesenter topper i Hedmark. Sjekk ditt eget fastlegekontor på nrk.no

 • Tatt i fartskontroll på Tynset

  En sjåfør ble ilagt forenklet forelegg i en laserkontroll på Aumliveien på Tynset i morges. Høyeste hastighet var 49 kilometer i 30 sone.

 • Gruveanlegg får minnesmerke

  Det skal reises et minnesmerke over gruvedriften på Tverrfjellet på Dovrefjell. Det har kommunestyret i Dovre, Folldal og Oppdal bestemt. Neste år er det 50 år siden gruva på Tverrfjellet ble åpna. Gruva var i drift nær 30 år, før den ble stengt.

  Ved utsiktspaviljongen på Tverrfjellet med panoramautsikt over Snøhetta (2286 moh), og Svånåtindan (2209 moh).
  Foto: Ole Kristian Tangen