NRK Meny
Normal

Klager på Staff

"Lommemannens" ofre på Jevnaker klager Tor Erling Staff til den norske advokatforening.  

Tor Erling Staff
Foto: NRK

- Ofrene følte stor lettelse da de fikk beskjed om at Lommemannen var tatt, men dette ble tatt fra dem av advokat Tor Erling Staff.

Det sier advokat Inger Marie Støen, som er bistandsadvokat for de tre som skal ha blitt utsatt for overgrep av Lommemannen. På vegne av de fornærmede har hun nå klaget Staff inn for advokatforeningen.

"Ikke all verden"

Det var før helgen at Staff uttalte at overgrepene den påståtte Lommemannen er siktet for "ikke er all verden". Han mente også at de fleste av guttene ikke ville ha fått skadevirkninger etter overgrepene, dersom det ikke hadde blitt offentlig oppmerksomhet om saken.

Inger Marie Støen mener Staff sine uttalelser har medført en stor belastning for ofrene, og at det er bakgrunnen for at de klager på Staff.

-Vi har funnet det riktig å ikke akseptere en slik uttalelse, sier hun.

Det har ikke lykkes NRK å få en kommentar fra Staff på klagen. 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Niendeplass for Johansson

    Hopperen Robert Johansson fra Søre Ål endte på niendeplass under dagens verdenscuprenn i Engelberg. Johansson lå på andreplass etter første omgang etter et sterkt hopp, men klarte ikke helt å følge opp i den andre omgangen.

    Robert Johansson
    Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
  • Langt hopp av Lundby

    Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.