NRK Meny

Kjørte på båter

 • Pågrep beruset båtfører

  Politiet i Vestoppland har pågrepet båtføreren som skal ha kjørt inn i flere båter i båthavna i Gjøvik i ettermiddag. Ifølge politiet er det mistanke om at båtfører var beruset under påkjørselen, men han skal sjøl ikke ha blitt skadet. Han erkjenner forholdet.

 • Kjørte inn i båter

  Politiet i Vestoppland leter etter en båtfører som skal ha kjørt inn i fire båter som lå fortøyd i båthavna på Gjøvik. Ifølge politiet skal båtføreren ha vært beruset, men politiet har foreløpig ikke klart å pågripe personen som de vet hvem er. Båtene ble skadet i påkjørselen, og politiet oppfordrer eierne om å sjekke båtene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mot kald helg

  Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

 • Elg langs vegane

  Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

 • Trafikken går sakte

  PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.