NRK Meny
Normal

Ranet kiosk i Lillehammer med pistol

En Narvesen-kiosk i Lillehammer ble mandag kveld ranet av en mann som fikk med seg en ukjent pengebeløp.

Ran Lillehammer

ALENE PÅ JOBB: En ansatt var alene på jobb da han ble ranet mandag kveld av en gjerningsmann med pistol. Narvesen-kiosken ligger i Kirkegata midt i sentrum av Lillehammer.

Foto: Alexander Nordby / NRK

Det var rett før klokka 20.30 at raneren slo til mot betjeningen i kiosken som ligger i sentrum av byen. Mannen skal ha truet betjeningen med en pistol før han stakk av med et ukjent pengebeløp.

Politistyrker lette etter mannen utover kvelden, uten resultater. Ifølge operasjonsleder Arne Strøm ved Gudbrandsdal politidistrikt vil etterforskningen bli tatt opp igjen i dag.

Politiet opplyser at raneren er en mann eller en gutt. Han skal ha vært slank og mellom 1.70 og 1.75 meter høy. Mannen skal ha snakket norsk og også fremstått som om han er norsk.

Politiet er interessert i alle observasjoner av en slik person i Lillehammer i tiden rundt ranet. Politiet fikk melding om ranet klokka 2021 mandag kveld.

Ifølge avisa Gudbrandsdølen Dagningen var den ansatte som ble utsatt for ranet alene på jobb.

Avisa skriver også at politiet mandag kveld jobbet med å skaffe seg informasjon fra blant annet overvåkningskameraer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • – Tiltaltes må frifinnes

    – Mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt må frifinnes, sier hans forsvarer Nils Christian Nordhus. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil i mars i år, men har hele tiden nektet straffskyld.

  • Ber om erstatning for fornærmet

    Bistandsadvokat Eva Frivold mener at mannen som er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil, bør betale henne mellom 175 000–200 000 kroner. Årsaken er lengde på den angivelige voldtekten som, ifølge kvinnen, skal ha vart i 60–90 minutter.

  • Vil ha fengsel for voldtektstiltalt

    Aktor la ned påstand om seks år fengsel for mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt i Trysil i mars i år. Ifølge tiltalen skal mannen ha overfalt en kvinne på en parkeringsplass i Trysilfjellet og voldtatt henne. Han nekter straffskyld.