NRK Meny
Normal

Jubel og trampeklapp tross tap

Elverum tapte 29-35 mot Sandefjord på sin siste hjemmekamp i kveld. Til tross for det fikk de trampeklapp og jubel fra publikum

Elverum ligger nå som nummer 8 på tabellen, og er dermed videre til sluttspillet.

Trampeklapp og roser

Til tross for tap var det ingen sure miner å spore hos Elverums-supporterne. Da kampen var over, delte Ola Nordstrøm i supporter-klubben ut roser til hver enkelt Elverum-spiller.

- Det har vært gøy. I høst var jeg eneste supporter i klubben. Nå er vi 95, og skaper masse liv på hver eneste kamp, sier Ola Nordstrøm.

Perisa gir seg

Valter Perisa bekreftet i kveld at han gir seg som trener for Elverum. Den populære treneren har trent Elverum i tre år.

- Jeg har gjort mitt for klubben, nå er det på tide å gi seg, sier Perisa.

Perisa bor på Toten, der han har familie og jobb. Klubben har lenge ønsket en trener som kunne bo på Elverum, men Perisa har ikke vært villig til å flytte.

Elverum har vært i kontakt med andre trenerkandidater, og Perisa er ikke fornøyd med måten det har blitt håndtert på. Nå ser han etter trenerjobber i andre klubber.

- Jeg vurderer både Toten og Gjøvik/Vardal, i damenes 1.divisjon og Nit/Hak i eliteserien for herrer, sier Perisa.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar vant

  I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun én seier til for å komme til finalen.

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Dyr evakueres fra låve

  Mellom 10 og 15 dyr er evakuert fra en låve ved Bybrua i Gjøvik fordi det er fare for at en mindre del av taket kan gi etter. I følge politiet er 3 takstoler knekt. Snø fra et høyere tak har rast ned på denne delen av taket.

  10-15 kyr ble evakuert etter at deler av et låvetak raste sammen.