NRK Meny
Normal

Jubel og trampeklapp tross tap

Elverum tapte 29-35 mot Sandefjord på sin siste hjemmekamp i kveld. Til tross for det fikk de trampeklapp og jubel fra publikum

Elverum ligger nå som nummer 8 på tabellen, og er dermed videre til sluttspillet.

Trampeklapp og roser

Til tross for tap var det ingen sure miner å spore hos Elverums-supporterne. Da kampen var over, delte Ola Nordstrøm i supporter-klubben ut roser til hver enkelt Elverum-spiller.

- Det har vært gøy. I høst var jeg eneste supporter i klubben. Nå er vi 95, og skaper masse liv på hver eneste kamp, sier Ola Nordstrøm.

Perisa gir seg

Valter Perisa bekreftet i kveld at han gir seg som trener for Elverum. Den populære treneren har trent Elverum i tre år.

- Jeg har gjort mitt for klubben, nå er det på tide å gi seg, sier Perisa.

Perisa bor på Toten, der han har familie og jobb. Klubben har lenge ønsket en trener som kunne bo på Elverum, men Perisa har ikke vært villig til å flytte.

Elverum har vært i kontakt med andre trenerkandidater, og Perisa er ikke fornøyd med måten det har blitt håndtert på. Nå ser han etter trenerjobber i andre klubber.

- Jeg vurderer både Toten og Gjøvik/Vardal, i damenes 1.divisjon og Nit/Hak i eliteserien for herrer, sier Perisa.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hannah Veslemøy vant Toneprisen

  Hannah Veslemøy ble vinneren av årets konkurranse til øredøvende applaus fra publikum. Hun er nesten målløs. – Er dette virkelig sant, soør hun seg selv.

  Hannah Veslemøy
  Foto: Hauk Kvien Skrefsrud
 • Ung mann kjørte uten førerkort

  Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

 • Øyertunellen stengt

  E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.