8961835r European Athletics U23 Championships, Bydgoszcz, Poland - 14 Jul 2017

Jonathan Quarcoo

• Quarcoo vant i Florø

Orion-løperen Jonathan Quarcoo vant både 100-meteren (10,20 sekunder) og 200-meteren (20.54 sekunder) under Florø Friidrettsfestival. Dette lover godt – torsdag løper han 200-meteren i Diamond league stevnet på Bislett.

• Klarte EM-kravet på 200 meter

Orion-sprinteren Jonathan Quarcoo løp godt under EM-kravet på 200-meter i debuten på utendørssesongen under Romerikslekene i går. Elverumsingen vant på tiden 20,69. Med tida 10.43 var han også nære ved å klare EM-kravet på 100 meter. Friidretts-EM går i Berlin i august.

• Quarcoo i Diamond Leage

Elverum-gutten Jonathan Quarcoo får sin Diamond League-debut på 200-meter under Bislett Games i Oslo. Bakgrunnen er sterke resultater både i fjor og i innendørssesongen i år, sier stevnedirekter Steinar Hoen til Østlendingen.

Jonathan Quarcoo tok bronse under U23-Em i Polen
  • Vant NM-gull i friidrett

Jonathan Quarcoo fra Elverum sikret seg gull på 60-meter i innendørs NM lørdag. I semifinalen løp han på tiden 6,68 som er fem hundredeler fra VM-kravet.