NRK Meny
johaug.
Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Johaug tatt i doping

 • Legen trekker seg

  Hamarsingen Fredrik S. Bendiksen trekker seg som landslagslege etter at Therese Johaug er tatt i doping. – Therese er helt uskyldig, dette er min personlige feil, sa Bendiksen på pressekonferansen i ettermiddag.

  Fredrik Bendiksen
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix
 • Legen bekrefter Johaugs versjon

  Landslagslege Fredrik S. Bendiksen fra Hamar sier han er helt enig i framstillingen Therese Johaug har gitt av hvordan hun fikk i seg det ulovlige stoffet. – Hun skal sjølsagt stole på meg. Jeg kobla ikke at dette stod på dopinglista, sier Bendiksen.

 • – Jeg har null skyld i denne saken

  Therese Johaug sier hun selv er uten skyld i at hun har testet positivt på anabole steroider. Hun sier på pressekonferansen som pågår nå at hun fikk kremen med stoffet av landslagslege Fredrik Bendiksen.

  johaug.
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Stjal kjøkken

  I løpet av sist helg ble det stjålet et helt nytt kjøkken fra ei hytte under bygging på Skeikampen. Politiet undersøker nå denne saken.

 • Dømt for overgrep på nabojenta

  En mann i 40-årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i tre år og tre måneder for seksuelle overgrep mot en 12 år gammel jente. Retten mener at mannen har utnyttet sin posisjon som nabo. Han er dømt for å ha hatt seksuell omgang med jenta, og for å ha sendt meldinger med seksuelt innhold.

 • Normal trafikk på E6

  Trafikken går normalt på E6 ved Moelv etter at det har vært redusert framkommelighet siden i formiddag. Et vogntog på veg nordover mistet en isblokk fra taket og traff en personbil på veg sørover på E6 i Moelv.