NRK Meny
Normal

Jeger skjøt jeger

En jeger er frakta til Ullevåll Universitetssykehus etter at han ble skutt av en annen jeger på fuglejakt i Trysil i formiddag.

Jegeren som ble skadd er en 40-år gammel mann fra Akershus. Han skal ikke være livstruende skadd. Han som skjøt er også fra Akershus.

Etterforskes av politiet

Det var ved 10.30-tiden politiet fikk melding om skyteulykka. Det var tre jegere på tiurjakt  ved Slåttmyrbakken mellom Plassen og Østby i Trysil. Et skudd fra hagla til den ene jegeren gikk av og og traff den andre.

Skuddet traff mellom kragebeinet og skuldren, opplyser operasjonsleder ved politiet i Hedmark Trond Sulen.

Mannen som skjøt blir i dag avhørt ved Trysil lensmannskontor. Trond Sulen sier politiet foreløpig behandler saken som en ulykke.  

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Flugstad Østberg nummer tre

  Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik ble nummer tre under dagens 10 kilometer klassisk i Finland. Hun var 17 sekunder bak Marit Bjørgen som vant. Charlotte Kalla ble nummer to.

  Ingvild Flugstad Østberg på Beitostølen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Dårlig hopp for Kokslien

  Kombinertløperen Mikko Kokslien fra Lillehammer klarte ikke å nå opp i teten i dagens hopprenn i verdenscupen i Finland. Kokslien hoppet 121 meter og må starte hele 3.22 minutter etter lederen Akito Watabe i langrennet.

 • Dyrt med snøkanoner

  Produksjon av kunstig snø er svært dyrt, men en kostnad som er nødvendig for landets alpinsentre. – For Skistar Trysil koster den totale driften av snøkanoner på et døgn nesten en halv million kroner, sier driftssjef Jan Linstad.

  Snøkanoner i Trysil
  Foto: Ola Matsson/Skistar