NRK Meny
Normal

Los Gjøvikanos og Terje Nordgarden på Innlandsscenen

HAMAR (NRK): Etter mer enn hundre konserter inne i studio, uten publikum, har vi tatt Innlandsscenen ut på vegen. Torsdag startet vi opp i Hamar kulturhus.

Terje Nordgarden

PÅ INNLANDSSCENEN: Terje Nordgarden.

Foto: NRK

Med melodiøse toner fra Terje Nordgarden og dansbare rytmer fra Los Gjøvikanos, er vi i gang. Innlandsscenen har tatt steget ut fra NRKs studio på Lillehammer og inviterer samtidig inn publikum.

Målet er å kunne bringe Innlandsscenen til flere byer i Hedmark og Oppland etter hvert, men vi begynte altså på Hamar.

Fikk du ikke med deg torsdagens konserter live, kan du se hele eller deler igjen når du vil.

Terje Nordgarden lot bandet være hjemme og spile solo med sin akustiske gitar, et knippe gamle munnspill og en loop-station:

Innlandsscenen i Hamar kulturhus, del 1

Los Gjøvikanos, ved Oscar Olano, Gerardo De La Riva, Uri Sala, Øyvind Selmer Hoelsveen, Arne Mollestad og Simen Strand, fikk folk opp fra stolen og ut på dansegulvet:

Innlandsscenen i Hamar kulturhus, Los Gjøvikanos

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i Storgata

    Det brenner i en garasje sør i Storgata i Lillehammer. Brannvesenet er i gang med slukking og har kontroll på brannen, ifølge politiet. Det skal ikke være fare for spredning, men fem personer i nabohuset måtte gå ut på grunn av røyk fra brannen.

  • Svele fortsetter i Storhamar

    Mia Svele har skrevet en ny kontrakt med Storhamar Håndball. Ungdomslandslagsspilleren har signert en ny toårskontrakt med klubben.

  • Tatt med narkotika

    En person er innbrakt til politiet i Lillehammer mistenkt for bruk og besittelse av narkotika. Person ble tatt ved skysstasjonen, og vedkommende skal ha erkjent forholdet.