NRK Meny
Normal

Se Humming People i Hamar kulturhus

Etter mer enn hundre konserter inne i studio, uten publikum, har vi tatt Innlandsscenen med oss til Hamar.

Humming People på Innlandsscenen

Humming People på Innlandsscenen i kulturhuset på Hamar 16.mars 2017

Humming People, en gjeng unge karer fra Toten, var faktisk det første bandet som spilte på Innlandsscenen da vi startet opp i 2014.

På de tre åra som har gått siden da, har bandet gitt ut et nytt album, samarbeida med Emmylou Harris, turnert og levd drømmen. Og hvem er de? Jo, Joakim Hansen, Christer Slaaen, Øyvind Bergsaune og John Hjeldsbakken.

Torsdag tok de med seg ny og gamle erfaring og framfører låter med sin autentiske americanastil mikset med noe urnorsk.

Humming People

Humming har gitt ut fire album siden de debuterte i 2009.

Foto: Henrik Beck

Gjenvisittenes aften

Også GLO har vært på Innlandsscenen en gang tidligere. Det var i 2015. Siden da har blant annet singelen «Kyss meg» vært å høre på P1.

GLO beveger seg innenfor sjangeren rock-blues-punk-jazz-funk-pop og er med andre ord meget allsidige. Bandet er fra Hamar og består av Frode Berntzen, Morten Strypet, Skjalg Lidsheim, Vegar Ellevseth og Geir Lund.

Gjengen jobber med sitt nye album, har akkurat sluppet singelen «Duell i Oslo» og det blir trolig mer å høre fra dem i løpet av 2017.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Dømt for narkotransport


  En yrkessjåfør fra Valdres er dømt til 15 måneders fengsel, etter transport av amfetamin mellom Øst- og Vestlandet, melder OA. Flere andre personer i Valdres har også vært innblandet i transport av amfetamin.

 • Erkjenner å ha brukt kniv

  Den 15-årige jenta som knivstakk en ansatt fra en barnevernsinstitusjon på Hedmarken i november, har erkjent de faktiske forhold, men ikke straffskyld. Det skjedde i Hamar sentrum (bildet). Jenta etterforskes også for en voldshendelse i Tønsberg.

  REMA 1000 VED BASARENE I HAMAR: like ved der omsorgsarbeider ble knivstukket av beboer
  Foto: Knut Røsrud / NRK
 • Røykutvikling Domkirkeodden

  Brannvesenet fikk raskt kontroll etter røykutvikling i ventilasjonssystem på et av husene på Domkirkeodden i Hamar. Brannvesenet rykket ut ved 02.45-tida i natt. Røykutviklingen skyldes varmgang i et aggregat.