NRK Meny
Normal

Se Humming People i Hamar kulturhus

Etter mer enn hundre konserter inne i studio, uten publikum, har vi tatt Innlandsscenen med oss til Hamar.

Humming People på Innlandsscenen

Humming People på Innlandsscenen i kulturhuset på Hamar 16.mars 2017

Humming People, en gjeng unge karer fra Toten, var faktisk det første bandet som spilte på Innlandsscenen da vi startet opp i 2014.

På de tre åra som har gått siden da, har bandet gitt ut et nytt album, samarbeida med Emmylou Harris, turnert og levd drømmen. Og hvem er de? Jo, Joakim Hansen, Christer Slaaen, Øyvind Bergsaune og John Hjeldsbakken.

Torsdag tok de med seg ny og gamle erfaring og framfører låter med sin autentiske americanastil mikset med noe urnorsk.

Humming People

Humming har gitt ut fire album siden de debuterte i 2009.

Foto: Henrik Beck

Gjenvisittenes aften

Også GLO har vært på Innlandsscenen en gang tidligere. Det var i 2015. Siden da har blant annet singelen «Kyss meg» vært å høre på P1.

GLO beveger seg innenfor sjangeren rock-blues-punk-jazz-funk-pop og er med andre ord meget allsidige. Bandet er fra Hamar og består av Frode Berntzen, Morten Strypet, Skjalg Lidsheim, Vegar Ellevseth og Geir Lund.

Gjengen jobber med sitt nye album, har akkurat sluppet singelen «Duell i Oslo» og det blir trolig mer å høre fra dem i løpet av 2017.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lei KM i sjukehus

  Ordførerne i Valdres begynner å bli lei av kretskampen om sjukehus rundt Mjøsa mellom Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Hvis fellessjukehuset flyttes lenger vekk fra dem enn til Mjøsbrua faller støtten fra Valdres til prosjektet bort, skriver de i en pressemeldiing.

 • Ringsaker vokser enda mer

  Ringsaker kommune befester seg som den kommunen med flest innbyggere i Innlandet etter at de i fjor hadde en folketilvekst på 309 innbyggere, slik at de nå har 34 151 innbyggere. Det er likevel Hamar som øker mest med 332 innbyggere. Se veksten og nedgangen i din kommune her.

 • Los Bando til 14 land

  Filmen Los Bando er solgt til flere land etter at den ble vist for festivalpublikummet i Berlin denne uka. 14 land ønsker å vise filmen på kino.

  -Det er en bra start på det internasjonale salget, sier produsent Trine Aadalen Lo i Filmbin.