NRK Meny

Innlandets første «tasteplass»

En av tre bilister gjør andre ting mens de kjører, viser en ny spørreundersøkelse. I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til tasteplass for å unngå farlig mobilbruk under kjøring. (Video: Røsrud/Schulstad)


En av tre bilister gjør andre ting mens de kjører, viser en ny spørreundersøkelse.I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til TASTEPLASS for å unngå farlig mobilbruk under kjøring:::<SAMMENDRAG:I dag fikk mange bilister på E6 ved Mjøsbrua en påminnelse om hvor farlig bruk av mobil under kjøring kan være. En ny spørreundersøkelse viser at en av tre bilister gjør andre ting mens de kjører bil. I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til TASTEplass i et forsøk på unngå farlig bruk av mobilen under kjøring.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • OL-vinner Robert er hjemme

    OL-vinner Robert Johansson kom hjem til Lillehammer i kveld. Han ble møtt av familie og venner på Lillehammer stasjon. Johansson har tatt ett gull og to bronsjemedaljer under lekene i Sør-Korea.

    Robert kom hjem til Lillehamer i kveld
    Foto: Terje Gording Hong / NRK
  • Mistet lappen på riksveg 4

    En bilfører har fått beslaglagt førerkortet etter at vedkommende kjørte på feil side av en midtdeler på riksveg 4 i Hunndalen. I baksetet satt det tre barn usikret, opplyser politiet på Twitter.