NRK Meny

Innlandets første «tasteplass»

En av tre bilister gjør andre ting mens de kjører, viser en ny spørreundersøkelse. I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til tasteplass for å unngå farlig mobilbruk under kjøring. (Video: Røsrud/Schulstad)


En av tre bilister gjør andre ting mens de kjører, viser en ny spørreundersøkelse.I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til TASTEPLASS for å unngå farlig mobilbruk under kjøring:::<SAMMENDRAG:I dag fikk mange bilister på E6 ved Mjøsbrua en påminnelse om hvor farlig bruk av mobil under kjøring kan være. En ny spørreundersøkelse viser at en av tre bilister gjør andre ting mens de kjører bil. I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til TASTEplass i et forsøk på unngå farlig bruk av mobilen under kjøring.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Langt hopp av Lundby

    Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.

  • Kokslien vant i kombinert

    Mikko Kokslien fra Søre Ål vant fredagens kombinertrenn i kontinentalcupen i Colorado. Kokslien slo Truls Sønsthagen Johansen fra Elverum med seks tideler. Duoen var langt bak etter hoppdelen, men i langrennsdelen var nordmennene klart best.