NRK Meny

Innlandets første «tasteplass»

En av tre bilister gjør andre ting mens de kjører, viser en ny spørreundersøkelse. I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til tasteplass for å unngå farlig mobilbruk under kjøring. (Video: Røsrud/Schulstad)


En av tre bilister gjør andre ting mens de kjører, viser en ny spørreundersøkelse.I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til TASTEPLASS for å unngå farlig mobilbruk under kjøring:::<SAMMENDRAG:I dag fikk mange bilister på E6 ved Mjøsbrua en påminnelse om hvor farlig bruk av mobil under kjøring kan være. En ny spørreundersøkelse viser at en av tre bilister gjør andre ting mens de kjører bil. I dag ble den første rasteplassen i Hedmark og Oppland gjort om til TASTEplass i et forsøk på unngå farlig bruk av mobilen under kjøring.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Storhamar leder før siste periode

    Storhamar leder 3-1 før siste periode i hockeyoppgjøret mot Stjernen. Kongsvinger derimot ligger under 3-0 hjemme mot Manglerud Star på hjemmebane. Siste periode i kampene begynner straks.

  • Avviser sykehus-søksmål

    Hedmarken tingrett har avvist Sykehuset Innlandets søksmål mot røntgenleverandøren Unilab fordi saken er foreldet. Sykehuset mente Unilab burde betale boten sykehuset fikk etter at en pasient døde, skriver HA.

  • Lokale spillere i Europaligaen

    Både Vegar Eggen Hedenstad fra Elverum og Anders Trondsen fra Lillehammer er med fra start når Rosenborg møter Zenit i Europaligaen fra klokka 19. Følg kampen her.