NRK Meny

Innlandet må satse mer på skog

Innlandsfylkene må satse på å videreutvikle dagens trevareindustri. Det er her det regjeringsoppnevnte Innlandsutvalget ser mulighetene for vekst for Hedmark og Oppland i framtida. De foreslår flere trehus og ny massevirkefabrikk i Sør-Hedmark.

Vi får se Forestias nye sponplater. Ser den nye fabrikklinjen som monteres, Snakker med adm.dir Torodd Rande. Bilder fra tømmerterminalen på Vestmo i Elverum. Møter Jo Petter Grindstad i Glommen Skog. Utenfor fylkeskommunen i Hamar møter vi Even Mengshoel som jobber for skogen og næringen i Innlandet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Behov for mer flom- og rassikring

  Det er behov for 2,5 milliarder kroner til flom- og rassikring i til sammen 70 norske kommuner, fastslår Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE), melder TV 2.

  Helikopterbilde flom
  Foto: Vibecke Wold Haagensen / NRK
 • Kongsvinger snudde og vant

  Storhamars ishockeygutter slo Stjernen 5-2 i kveld. Mens Kongsvinger tok seieren på sudden death i oppgjøret mot Manglerud Star, etter at de lå under 3-0 etter andre periode.

 • Storhamar leder før siste periode

  Storhamar leder 3-1 før siste periode i hockeyoppgjøret mot Stjernen. Kongsvinger derimot ligger under 3-0 hjemme mot Manglerud Star på hjemmebane. Siste periode i kampene begynner straks.