NRK Meny
Normal

Ingen skadd i husbrann i Solør

Fritidsboligen i Arneberg i Solør var overtent da nødetatene kom til stedet torsdag ettermiddag. Alle som hører til i bygningen er gjort rede for, og ingen er skadd.

Laster kart, vennligst vent...

Brannvesen fikk melding om brannen kl. 13.36 og er på stedet, fortalte avdelingsleder ved alarmsentralen for brann i Innlandet, Trond Brenden, til NRK like etter kl. 14.00.

– Bygningen var overtent da nødetatene kom til stedet, sier han.

Brenden forteller at bygningen er en fritidsbolig.

– Branntomta er fortsatt for varm til å gjøre undersøkelser, sa operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Bård Einar Hoft like etter kl. 14.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.