NRK Meny

Il Tempo Gigante i retten

I dag kl 0900 starta ankesaka i Eidsivating lagmanssrett på Hamar. Retten skal ta stilling til kven som har opphavsretten til den kjende racerbilen Il Tempo Gigante. Det er Caprino Filmcenter som har reist sak etter at Hunderfossen Familiepark i 2014 bygde ein berg- og dalbane kalla Il Tempo Extra Gigante. Tingretten gav i 2015 Hunderfossen medhald på alle punkt.

Il Tempo Gigante i retten
Foto: arne sørenes / nrk

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Skadeverk på barneskole

  I løpet av helga ble det gjort skadevrk på Ringebu barneskole. I følge politiet er det gjort tagging på vegger i tillegg til at ei dør er brutt opp. Ingenting skal imidlertid være stjålet.

 • Tysk bokpris til Åsne Seierstad

  Journalisten og forfatteren Åsne Seierstad, får en høyhengende, tysk bokpris.Hun får prisen Leipzig Book Award for European Understanding 2018, for boka "En av oss". Det er historia om mannen som utførte terrorhandlingen her i landet 22.juli 2011.

  Åsne Seierstad
  Foto: Hilde Bjørnskau / NRK
 • Nysatsing rullator-produksjon

  Bedriften Topro Industri i Gjøvik får 50 millioner kroner i ny kapital. Det skjer for å styrke produksjonen av rullatorer på det internasjonale markedet. Topro Industri har 150 ansatte. Selskapet er av Europas ledende produsenter av rullatorer.

  Produksjon av rullatorer på Topro Industri
  Foto: OA.no