NRK Meny

Il Tempo Gigante i retten

I dag kl 0900 starta ankesaka i Eidsivating lagmanssrett på Hamar. Retten skal ta stilling til kven som har opphavsretten til den kjende racerbilen Il Tempo Gigante. Det er Caprino Filmcenter som har reist sak etter at Hunderfossen Familiepark i 2014 bygde ein berg- og dalbane kalla Il Tempo Extra Gigante. Tingretten gav i 2015 Hunderfossen medhald på alle punkt.

Il Tempo Gigante i retten
Foto: arne sørenes / nrk

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.