NRK Meny

Ikke fornya lisens til HamKam

Ham Kam hadde ikke fått spille i 1. divisjon sjøl om de hadde klart seg sportslig. Fotballforbundet vil ikke vil gi laget fornya lisens til spill i 1. divisjon på grunn av det økonomiske situasjonen. Styreleder i HamKam Morten Kristiansen sier det ikke har noen praktisk betydning siden laget nå rykker ned i 2. divisjon. Nå har de kutta kostnader, og håper de klarer å rykke opp igjen så fort som mulig.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.