NRK Meny
Normal

Leter etter brannårsak

Kriminalteknikere fra politiet undersøker nå bolighuset som brant i Kongsvinger i natt. Politiet ser på brannen som mistenkelig da de ikke vet brannårsaken.

Bolighuset ble totalskadet i brannen. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.45 natt til fredag. En nabo hadde varslet brannvesenet.

Bortreist

Det var en stund usikkert om det befant seg personer i huset, men disse er nå gjort rede for.

– Huset er tomt. De to som bor der er bortreist, forteller operasjonsleder hos politiet i Hedmark, Kjartan Våge.

Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg.

– Mistenkelig

Kriminalteknikere undersøker nå branntomta.

– Vi leter etter en brannårsak. Vi ser på brannen som mistenkelig fordi vi foreløpig ikke vet hvorfor det begynte å brenne, sier politioverbetjent Ingar Høye.

Huset ligger sørøst for Kongsvinger sentrum, langs riksvei 2.

– Huset ligger ved siden av riksveien så vi er interessert i tips fra publikum som kan ha sett noe i forbindelse med brannen, sier Høye.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Surt tap for Elverum

    Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.

  • Elverum ligger under

    Sandnes Ulf tar ledelsen 0–1 mot Elverum etter skåring av Axel Kryger. Da spøker det for Elverums håp om å berge plassen i 1. divisjon. Med to kamper igjen å spille ligger de to poeng bak Fredrikstad, som ligger på playoffplassen.

  • Målløst til pause

    Ingen skåringer i førsteomgang i 1. divisjonskampen mellom Elverum og Sandnes Ulf. Med uavgjort resultat til slutt vil Elverum fortsatt ligge an til nedrykk når det gjenstår to serierunder.