NRK Meny

Hundekadaver funnet i Mjøsa

Det ble fredag gjort et dykk etter et mistenkelig kadaverfunn i Mjøsa ved Falkentunellen i Skreifjella. Kadaveret viste seg å være en hund, og ikke en ulv som først mistenkt. Det var festet jernskrap til beina på hunden. – Vi får håpe at hunden var død før den ble slengt i Mjøsa, var betrakningen fra dykkerne, ifølge Oppland Arbeiderblad som har vært med i dykkerbåten.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil endre navn på storfylket

  Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkeskommunene har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.

 • Nyvalgt fylkesleder KrF

  Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.

  Oluf Maurud
  Foto: Jorun Vang / NRK
 • Mistillit til Listhaug

  Med noen unntak mente KrFs delegater til fylkesårsmøtene i Hedmark og Oppland at landet ikke er tjent med Listhaug som justisminister. I dag ba de fylkeslederne gi beskjed til partiledelsen om at Listhaug må omplasseres.

  Ivar Aars på talerstolen fylkesårsmøtet KrF
  Foto: Jorun Vang / NRK