NRK Meny
Normal

Hund tok toget til Hamar alene

Det er usikkert hvor hunden som gikk på toget i Brumunddal i formiddag hadde tenkt seg, men en ting er sikkert den hadde ikke løst billett.

Hund tok toget alene

Denne Gordon setteren (innfelt bilde) tok seg en togtur fra Brumunddal til Hamar stasjon på egen hånd. Hannhunden er foreløpig plassert hos politiet i Hamar.

Foto: NRK/Politiet

Det var lørdag formiddag at toget fra Brumunddal fikk med seg en firbeint blindpassasjer. En konduktør oppdaget hunden i det den hoppet på toget alene.

De var usikre på hva de skulle gjøre med Gorden setteren, og bestemte seg for å slippe den av på Hamar stasjon, siden den var både uten eier og gyldig billett.

– Det er ikke hver dag de har med seg blindpassasjer av dette slaget. De slapp den av i Hamar, og tok den med hit, sier operasjonsleder hos politiet, Trond Sulen.

Hunden ble oppbevart på Hamar politistasjon til den ble hentet av eieren, meldte politiet på twitter klokka 15.30.

Hvor hunden hadde tenkt seg er uvisst, men uten billett så kommer man ikke langt. Men det ble da en liten togtur fra Brumunddal til Hamar med et besøk på politistasjonen.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Fire partier på åtte år

    Tidligere varaordfører i Østre Toten kommune, Roger Høiberg, er tilbake i Fremskrittspartiet etter å ha vært medlem i både Senterpartiet, Høyre og Arbeiderpartiet de siste åtte åra. – Nå er jeg hjemme igjen, sier partivandreren til NRK.

  • Mistenker ruskjøring

    Politiet mistenker ruspåvirket kjøring etter en utforkjøring i Trysil i natt. En kvinne i 40-åra kjørte bilen.

  • Ny spiller til Storhamar håndball

    Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.