NRK Meny

Hovedtiltalt i narkosak ikke avhørt

Den 29 år gamle hovedtitalte i narkotikasaken på Lillehammer har foreløpig ikke blitt avhørt av politiet. Han er én av sju tiltalte. Mannen er tiltalt for å ha oppbevart og solgt over 60 kg hasj, for mishandling og for grov vold. Mannens forsvarer, Øyvind Begøy Pedersen, vil ikke si noe om hvorvidt mannen erkjenner forholdene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Videregående skoler rustes opp


  Hedmark fylkeskommune skal bruke 100 millioner kroner de nærmeste åra, på å ruste opp Solør videregående skole i Våler og på Sønsterud. Det skriver Østlendingen. I første rekke er det tekniske oppgraderinger av skolebyggene som skal gjøres.

 • Ja til barnevernssamarbeid

  Søndre Land etablerer felles barnevern med Gjøvik uansett hva Nordre Land bestemmer seg for. Det vedtok et enstemmig kommunestyret i Søndre Land i går kveld. Nå skal kommunene legge en plan for etablering av Gjøvik-Land barnevern, skriver OA.


 • Har startet etterforskning

  Spesialenheten for politisaker etterforsker en av lederne i Innlandet politidistrikt, Johan Martin Welhaven (bildet). Welhaven har søkt om å overta innleverte og beslaglagte våpen, som skulle vært sendt Kripos, men ligger på beslagsrommet i politidistriktet.

  Johan Martin Welhaven
  Foto: Frode Meskau / NRK