NRK Meny
Normal

Tavares, KORK og Høyem til Hamar kulturhus

Sara Tavares, Kringkastingsorkesteret og Sivert Høyem er blant dem som skal opptre på Hamar Kulturhus i høst.

Flere store artister kommer til Hamar utover høsten og vinteren. I dag slapp Hamar kulturhus programmet, og på planen står mellom andre Sivert Høyem og Kringkastingsorkesteret, men også andre store artister.:

Årets høstprogram i Hamar Kulturhus starter med direktesendt konsert med Kringkastingsorkesteret.

Sivert Høyem i Parkenfestivalen

Sivert Høyem kommer til Hamar.

Foto: Henrik Dvergsdal

– Kringkastingsorkeseteret er blant orkestrene som kommer til Hamar Kulturhus, fortalte programansvarlig Mocci Ryen da hun presenterte høstprogrammet.

Teater Innlandet og Riksteateret kommer også med flere oppsetninger. Blant annet kommer komedien «Litt av et par!» med Sven Nordin og Nils Vogt. Dette er en komedie som som er en av høstens storsatsinger i regi av Riksteatret.

– Den er faktisk utsolgt, før vi har lansert den. Så det er jo ganske bra, sier Ryen.

Magedanskurs

Det blir også flere tilbud for ungdommene utover høsten. Dans og rock blir en viktig ingrediens, og det blir tilbudt kurs i blant annet magedans og kodekurs for å lage spill. Dette kurset er allerede fullbooket.

Magedans-kurset er foreslått av ungdommene sjøl, og Anita Kjeverud holder kurset. Hun har vunnet en nasjonal konkurranse i magedans.

Den portugisiske artisten og låtskriveren Sara Tavaras kommer også på besøk til Hamar.

Se intervju med Mocci Ryen:

Flere store artister kommer til Hamar utover høsten og vinteren. I dag slapp Hamar kulturhus programmet, og på planen står mellom andre Sivert Høyem og Kringkastingsorkesteret, men også andre store artister.:

HAMAR KULTURHUS BYR PÅ VARIERT PROGRAM: Fornøyd programansvarlig Mocci Ryen

Det nye Hamar kulturhus ble åpnet den 14. mars med et stort TV-sendt åpningsshow og Dronning Sonja var til stede. Bygget kostet nær 700 millioner kroner.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Traktorbrann Austmarka

  En traktor har tatt fyr på Masterud i Austmarka. Traktoren er kjørt ut på et jorde for å unngå brann i omgivelsene, skriver politiet på twitter. Brannvesen og politi er på stedet.

 • Flyelev fikk panikk

  En flyelev fikk en panikkreaksjon rett før landing og feilhåndterte høyderorskontrollen på flyet. Det er konklusjonen til Statens havirikommisjon for transport etter ei flyulykke på Elverum flyplass Starmoen den 27. mai i år. Flyet landet hardt og fikk betydelige skader i neseseksjonen.

  Starmoen flyplass, Elverum
  Foto: Linda Vespestad / NRK
 • En til sjukehus i Gjøvik

  En person er kjørt til sjukehuset etter en trafikkulykke i Trevassvegen i Gjøvik. Det er foreløpig ikke kjent hvor alvorlig skadd personen er