NRK Meny
Normal

Hjerterknekt på Innlandsscenen

Det er blitt 8 album på veteranene fra Hadeland. Hjerterknekt hadde sitt store gjennombrudd med sitt første album «Hjerterknekt» i 1993. Onsdag spilte de på Innlandsscenen.

Gruppa Hjerterknekt spiller på Innlandsscenen.

Henning Klevmark fra Lunner er frontfigur i gruppa, som har spesialisert seg på country og countryrock på norsk. Men gjennom årene har de også variert fra viser til mer gitarbasert musikk med trøkk.

I 2015 består Hjerterknekt av Henning Klevmark (låtskriver, sang og gitar), Vidar Løvstad (sang, gitar, produsent), Arne Martinussen (tangenter, kor), Jan Ekornrud (bass) og Sveinung Felberg Johnsen (trommer).

Nytt album i 2015

I over 20 år har vi fått servert mange kjente låter fra Hjerterknekt, som «Slipp meg inn» og «Menn av hjertet».

– Vi jobber nå med et nytt album som vi prøver å få gitt ut i 2015, sier låtskriver Henning Klevmark.

Alle minikonsertene kan du se om igjen her på nrk.no/ho.

To av låtene legges ut på Innlandsscenen på Youtube.

Innlandsscenen på Youtube

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.