NRK Meny

Hest på rømmen

 • Hesteeier meldte seg

  Eieren av den løpske hesten i Våler har meldt seg. Hesten ble observert løpende med en tom sulky på Svenskevegen retning Gjesåssjøen i dag. Eieren hadde falt av, men er ikke skadet, melder politiet.

 • Løpsk hest på Svenskevegen

  Våler/Ranum: Politiet sjekker ut en melding om en løpsk hest med tom sulky. Den er observert løpende på Svenskevegen ved Hasla skole retning Gjesåssjøen, opplyser politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tre fikk forenklet forelegg

  Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

 • Rolig start for Røde Kors

  Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

 • To leteaksjoner i Oppland

  Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.