NRK Meny
Hannah Veslemøy Narvesen vant Toneprisen for 2017 i Hamar Kulturhus

Her kan du følge Toneprisen 2017

Oppsummert

Toneprisen er en talenkonkurranse for unge musikere med tilhørighet i Hedmark og Oppland. Konkurransen arrangeres av NRK, Eidsiva og Toneheim Folkehøgskole. Møt finalistene her.

 • Brukte premiepengene på fele

  Mari Midtli, vinneren av Toneprisen 2015 sier hun brukte pengene hun vant på blant annet en fele. – At jeg vant har hjulpet meg på flere måter i musikken, det er absolutt en fin utmerkelse å ha med seg, sier Mari som er glad hun slipper å være i en konkurransesituasjon når hun skal opptre i pausen.

  Mari Midtli
  Foto: Sondre Tallaksrud / NRK
 • Da er det pause

  Den nesten fullsatte salen er tømt for mennesker når juryen er i full gang med å finne den beste artisten. Klokka 8 er det klart for underholdning med blant annet vinneren av Toneprisen 2015, Mari Midtli. Etter det skal vinneren kåres.

  Salen
  Foto: Sondre Tallaksrud / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Sju siktet i Innlandet

  En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

 • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

  Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

 • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

  – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.