NRK Meny

Heisen stengt i Lysgårdsbakken

Det kan ta mange uker før heisen i Lysgårdsbakkene i Lillehammer kommer i gang igjen. Ifølge økonomisjef Frode Linnerud, har Lillehammer Olympiapark fått pålegg fra Jernbanetilsynet om å skifte ut heisklemmene i stolheisen. Siden heisen er fra 1970-tallet, vil det ta ekstra lang tid å få produsert nye.

Lysgårdsbakken
Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.