NRK Meny
Normal

Håper på flere svar i dag

Politiet i Elverum håper de i løpet av dagen kan få svar på hva som skjedde i leiligheten der mor og datter ble funnet døde 2.påskedag.

Odd Henning Svalheim
Foto: Bjørn Opsahl / NRK

En foreløpig obduksjonsrapport ventes i løpet av ettermiddagen, og den kan gi politiet viktige svar i oppklaringen av de to mistenkelige dødsfallene.

- Vi håper rapporten kan si noe om dødsårsak og hendelsesforløp, sier påtalesjef Odd Henning Svalheim.

Fortsatt ingen mistenkte

Politiet presiserte i dag at de ikke jakter på en tredjeperson i forbindelse med de to dødsfallene.

- Ingenting har endret seg med tanke på en eventuell tredjeperson, men vi holder alle muligheter åpne, sa Svalheim på en pressekonferanse klokka halv ti i dag.

Fant mor og søster død

Det var den døde kvinnens andre datter som fant moren og sin søster i leiligheten i Elverum. Hun varslet ambulansetjenesten og politi fra Elverum og Kripos ble koblet inn.

Politetet har nå avsluttet etterforskningen i leiligheten der kvinnen ble funnet, men de vil foreløpig ikke si hvilke funn de har gjort.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lillehammer vant

  I sluttspillet i hockey vant Lillehammer 3-5 borte over Sparta i den tredje kampen i semifinalen i kveld. Dermed leder Lillehammer 3-0 i kamper. Den første som vinner fire kamper, går videre til finalen.

  3. semifinale Sparta-Lillehammer
  Foto: Atle Svendsrud
 • Taket på klubbhus raste sammen

  Taket på klubbhuset til Næroset IL på Brufoss i Ringsaker har rast sammen, trolig på dagen i går. Den toetasjes bygningen som er satt opp på dugnad på 1970- og 80-tallet. – Jeg tror hele bygget blir totalskadd, sier Lennart Karlsen i Næroset IL.

  Taket på klubbhuset til Næroset IL rast sammen.
  Foto: Bjørn Ottar Torp
 • E6 åpen etter ulykke

  E6-Uthuskrysset ved Stange kl 1700: Vegen åpnet igjen etter et trafikkuhell. 3 biler innvolvert. En kjørt til legevakt for sjekk.