HamKam på hodet ut av cupen

HamKam tapte 4. runde kampen mot Sandefjord 2-3 på Briskeby i kveld.  Dermed er drømmen om cupfinale på Ullevaal over for Hamar-laget.

Det vil seg fortsatt ikke for HamKam i cupen. Hedmarkingene har aldri vært i en cupfinale, det blir det ikke i år heller for Sandefjord snudde 1-2 til 3-2 og avansement i sluttminuttene. Dermed er Sandefjord Fotball i kvartfinalen for annen gang.

Også for to år siden ble det 4. runde-seier i Hedmark. Den gang vant de 3-0 over Kongsvinger på Gjemselund før de røk ut mot Stabæk i en dramatisk kvartfinale.

Men HamKam burde ha avgjort kampen etter sin sterke 1. omgang. Gjestenes midtforsvar slet, men HamKam klarte ikke å utnytte de store sjansene lagene fikk.

Det så ut til å gå hjemmelagets vei, men i løpet av fire minutter på tampen scoret både Fredrik Thorsen og Tommy Knarvik. Det siste på straffespark etter at innbytteren Brian Waltrip ble revet ned i feltet.

Søndag møtes lagene igjen på Briskeby gressbane til seriekamp.