HamKam og KIL vant borte

HamKam og Kongsvinger vant begge borte 16. mai. HamKam 3-0 over Vard, mens KIL slo formlaget Bryne 1-0. Elverum sliter og tapte 2-0 hjemme mot Mjøndalen.

Elverum-Mjøndalen 16.5.13

Elverum farlig frampå i 2. omgang.

Det var forøvrig den tidligere HamKam-spilleren Pål Alexander Kirkevold som senket Elverum med to scoringer på to minutter midtveis i 1. omgang. Den ene på straffe.

HamKam ligger på 3. plass på tabellen med like mange poeng og samme målforskjell som Bodø/Glimt på plassen foran. Bare alfabetet skiller lagene som møtes på Briskeby 2. pinsedag.

Ranheim leder Adeccoligaen med 19 poent, tre mer enn Bodø/Glimt og HamKam. Kongsvinger på 9. plass har 11 poeng, og Elverum som ligger nest sist med fire poeng, har begge en kamp mindre spilt enn tetlagene.

Kampfakta

Vard Haugesund - HamKam 0-3 (0-1) 413 tilskuere Mål:0-1 Erik Tønne (14),0-2 Truls Jevne Hagen (48),0-3 Tønne (90). Dommer: Petter Kristiansen Toppe, Bergen Nord. Gult kort: Alexander Stølås, Anthony Avalos, Vard Haugesund.

Bryne - Kongsvinger 0-1 (0-0) 1763 tilskuere Mål:0-1 Olav Tuelo Johannesen (74). Dommer: Christian Moen, Løvenstad. Gult kort: Eirik Jacobsen, Tommy Eide Møster, Bryne, Petter Tiller Larsen, Kongsvinger.

Elverum-Mjøndalen 16.5. 2013

Elverum tapte 2-0 hjemme mot Mjøndalen.

Elverum - Mjøndalen 0-2 (0-2) 511 tilskuere Mål:0-1 Pål Alexander Kirkevold (str. 20),0-2 Kirkevold (22). Dommer: Omar Rafiq, Teisen. Gult kort: Ulrik Gaare Balstad, Elverum.