NRK Meny
Normal

HamKam anker dommen

HamKam gjør alt de kan for å få Jan Michaelsen spilleklar mot Molde søndag og har anket dommen.

HamKams Jan Michaelsen

HamKams Jan Michaelsen tar seg til hodet etter å ha blitt utvist i eliteseriekampen i fotball mellom Viking og HamKam i Stavanger søndag kveld. Hjemmelaget vant kampen 3-0.

Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix

Jan Michaelsen ble ilagt en kamps karantene av disiplinærutvalget i går, på grunn av sin opptreden under Tippeligakampen mellom Viking og HamKam 26. oktober.

Nå anker HamKam avgjørelsen.

- Vi mener vedtaket i disiplinærutvalget strider mot klokskap, logikk og konsekvens på ting som har blitt gjort tidligere, sier sportssjef i HamKam, Lars Tjernås.

Ifølge Tjernås har klubben aldri tvilt på om de skulle anke avgjørelsen. Nå forventer han svar raskt.

- Jeg forventer at det blir tatt en avgjørelse i god tid før kampen på søndag, sier sportssjefen.

Jan Michaelsen ble dømt for voldsom opptreden i kampen mot Viking, til tross for at dommeren etter kampen innrømmet at det var feil av ham å gi dansken rødt kort.

Følg HamKam -Molde på våre nettsider på søndag!

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.

 • Bil av veien fylkesvei 26

  En bil har kjørt av veien på fylkesvei 26 på Tolga ved Storholmen. Nødetatene er på vei. Det er ukjent skadegrad på personer, melder politiet.