Gutt (16) funnet etter stor leteaksjon

En 16 år gammel gutt som ble meldt savnet fra en hytte på Natrudstilen på Sjusjøen i morges, er funnet i en annen hytte.

Laster kart, vennligst vent...

GUTT SAVNET: En gutt ble meldt savnet etter at han forlot hytta på Natrudstilen på Sjusjøen i dag tidlig.

Gutten ble funnet i en hytte rundt klokken seks i kveld, meldte H-A.

– Vedkommende har tatt seg inn i en annen hytte i området og ble gjenfunnet der. Det var tegn på innbrudd på hytta, sier innsatsleder Stig Cato Larsen.

Gutten blir tatt hånd om av helsepersonell, men det var ingen tegn til alvorlige skader.

– Han har fått en liten skade i forbindelse med at han tok seg inn på hytta, sier Larsen.

Kun iført boksershorts og genser

16-åringen var savnet fra en hytte på Natrudstilen på Sjusjøen. Operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Dyre Antonsen, sier de fikk melding om den savnede litt før klokken to i ettermiddag.

– Gutten er norsk stasborger, men har colomibiansk opprinnelse. Han var iført kun en boksershorts og blå genser da han forlot hytta litt før klokken halv ni i dag tidlig, sa Antonsen.

Det skal ha vært to unge gutter som var sammen på denne hytta. Politiet vet ikke årsaken til at den ene gutten gikk fra hytta.

Stor leteaksjon

– Vi leter med de mannskapene vi har, politihunder og helikopter. Vi har også varslet frivillige mannskaper som vil lete i området for å finne gutten, sa Antonsen tidligere i dag.

Det skal være rundt 50 personer som lette i området. Røde kors fra Hamar, Løten, Brumunddal, Redalen, Nord-fron og Brøttum bisto i leteaksjonen.

Leteaksjon etter gutt på Natrudstilen på Sjusjøen

LETEAKSJON: Politihunder, helikopter og frivillige deltok i leting etter gutten.

Foto: Geir Randby