Gustu på Innlandsscenen

Stig Gustu Larsen fra Stor-Elvdal hadde med band fra Koppang på Innlandsscenen. – Det var ikke mange på Atna som spilte musikk da jeg var liten! sier Gustu Larsen.

Stig Gustu Larsen fra Stor-Elvdal spiller med band på Innlandsscenen.

Stig Gustu Larsen på Innlandsscenen.

Gustu Larsen og bandet «GUSTU» fikk et gjennombrudd i 2005 med låta «Jupiter & Mars». I 2006 turnerte bandet i Norge med blant andre Sondre Lerche, Surferosa, Return og Karpe Diem. Låta «Love/Hate Collide» lå på førsteplass i 10 uker på den lokale lista Topp 8 i NRK Hedmark og Oppland.

Larsen har spilt siden han var 4-5 år gammel, og nå spiller han inn en ny låt før han reiser til USA for å holde konserter.

Brakk begge armene

I 2014 gikk Stig Gustu Larsen solo i det han ble med i BandWagon 2014. Han ble deretter hentet inn for å holde konserter i New York og en miniturné i USA i august i år. Men, i sommer var han uheldig og brakk begge armene i et fall. Dermed blir det studioarbeid i Norge i høst og tur til USA utpå vinteren.

– Jeg var på en badestrand og skulle løpe ut i vannet, da jeg snubla, tryna og tok meg for med begge henda. Da er det vanskellig å spille gitar!

Med seg på Innlandsscenen hadde han HK Østmoe (tangenter, gitar, kor), Knut Bjørndal (trommer) og Jørund Hjeltnes Langdal (bass), alle fra Koppang. De spilte låtene «Tired», «Over you» og «The stars align tonight».

– «The stars align tonight» er helt ny og ble ferdig natt til søndag. Den skal jeg spille inn i studio i høst, sier Gustu Larsen.