NRK Meny

Gressbrann Bagn

 • Skulle brenne stol - startet brann

  Gressbrannen i Bagn startet etter at en beboer ved gardstunet skulle brenne en stol, men vedkommende mistet kontrollen. Politiet vil anmelde forholdet. Brannvesenet har kontroll på brannen, melder politiet på twitter.

 • Ikke fare for spredning

  Politiet melder at det ikke lenger er fare for spredning av gressbrannen i Bagn. Brannmannskap henter nå vann fra en bekk inntil tankbilene fra Nord-Aurdal og Etnedal er på plass.

 • Bil og gardstun brenner

  Gressbrannen i Bagn har spredd seg. Ifølge politiet brenner det nå både i en bil og et gårdstun. Brannmannskapene er tomme for vann, men tankbiler skal være på vei fra Nord-Aurdal og Etnedal.

 • Gressbrann i Bagn

  Politiet på twitter melder lørdag ettermiddag om en gressbrann ved et gårdstun i Bagn. Politi og brannvesen er på vei. Det skal være fare for at brannen sprer seg til bygninger.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl
 • Legger ned skole

  Politikerne i Sel kommune vedtok i dag å legge ned Sel skole, skriver GD. Ap og SV fikk flertall for å samle Otta og Sel til en skolekrets. Årsaken er dårligere økonomi og lavere elevtall.

 • Sex med mindreårig

  Ei kvinne i 20-årene er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en enslig mindreårig asylsøker på et bofellesskap i Vestoppland der hun var medarbeider. Fornærmede var 16 år da det begynte i fjor sommer, forteller statsadvokat Iris Øsp Lydsdottir Storås til Oppland Arbeiderblad.