NRK Meny

Gran-drapet

 • Varetektsfengslet for fire uker

  Mannen som er siktet for å ha drept kona si i deres bolig på Gran i januar, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker. Politiadvokat Trine Hanssen sier etterforskningen snart er ferdig og mener grunnlaget for siktelsen er styrket.

 • Vil avhøre drapssiktet i Roma i dag

  Norsk politi vil begynne avhør av mannen som er pågrepet etter drapet på Grua så fort somm mulig. 28-åringen ble pågrepet sammen med den savnede to-åringen på en café i Roma i Italia i går ettermiddag. Påtalesjef Linn Hilde Fosso håper etterforskere fra Kripos kan komme igang allerede i dag:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Frifunnet for andre gang

  Eidsivating lagmannsrett har frifunnet en mann fra Løten for å ha latt hundene sine jage ei bjørnebinne med unger ulovlig. Han er fra før frifunnet i Sør-Østerdal tingrett for det samme, men politiet anket frifinnelsen inn for lagmannsretten, skriver Hamar Arbeiderblad.

  Bjørnejakt
  Foto: NRK
 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl
 • Legger ned skole

  Politikerne i Sel kommune vedtok i dag å legge ned Sel skole, skriver GD. Ap og SV fikk flertall for å samle Otta og Sel til en skolekrets. Årsaken er dårligere økonomi og lavere elevtall.