NRK Meny

Gran-drapet

 • Varetektsfengslet for fire uker

  Mannen som er siktet for å ha drept kona si i deres bolig på Gran i januar, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker. Politiadvokat Trine Hanssen sier etterforskningen snart er ferdig og mener grunnlaget for siktelsen er styrket.

 • Vil avhøre drapssiktet i Roma i dag

  Norsk politi vil begynne avhør av mannen som er pågrepet etter drapet på Grua så fort somm mulig. 28-åringen ble pågrepet sammen med den savnede to-åringen på en café i Roma i Italia i går ettermiddag. Påtalesjef Linn Hilde Fosso håper etterforskere fra Kripos kan komme igang allerede i dag:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Måtte fire ekstraomganger til

  I den andre kvartfinalen i sluttspillet i håndball for herrer i kveld så vant Kolstad 37–34 mot Elverum. Dermed må det spilles en tredje kvartfinale for å avgjøre hvem som går til semifinalen. Den kampen spilles i Elverum på søndag.

 • Granstunnellen åpner trolig i kveld

  Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

 • Rask kjøring i Kongsvinger

  UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.