NRK Meny

Gran-drapet

 • Varetektsfengslet for fire uker

  Mannen som er siktet for å ha drept kona si i deres bolig på Gran i januar, ble i dag varetektsfengslet i fire nye uker. Politiadvokat Trine Hanssen sier etterforskningen snart er ferdig og mener grunnlaget for siktelsen er styrket.

 • Vil avhøre drapssiktet i Roma i dag

  Norsk politi vil begynne avhør av mannen som er pågrepet etter drapet på Grua så fort somm mulig. 28-åringen ble pågrepet sammen med den savnede to-åringen på en café i Roma i Italia i går ettermiddag. Påtalesjef Linn Hilde Fosso håper etterforskere fra Kripos kan komme igang allerede i dag:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Brann i Storgata

  Det brenner i en garasje sør i Storgata i Lillehammer. Brannvesenet er i gang med slukking og har kontroll på brannen, ifølge politiet. Det skal ikke være fare for spredning, men fem personer i nabohuset måtte gå ut på grunn av røyk fra brannen.

 • Svele fortsetter i Storhamar

  Mia Svele har skrevet en ny kontrakt med Storhamar Håndball. Ungdomslandslagsspilleren har signert en ny toårskontrakt med klubben.

 • Tatt med narkotika

  En person er innbrakt til politiet i Lillehammer mistenkt for bruk og besittelse av narkotika. Person ble tatt ved skysstasjonen, og vedkommende skal ha erkjent forholdet.