NRK Meny
Normal

GLO på Innlandsscenen, Hamar kulturhus

Det ble 70-tallsinspirert rock på norsk da hamarbandet GLO sto på Innlandsscenen på Hamar kulturhus.

GLO på Innlandsscenen, Hamar kulturhus

Hamarbandet GLO på Innlandsscenen på Hamar kulturhus.

– Jeg er veldig inspirert av de gode 70-tallsgruppene, sier bandleder Geir Lund, men også Bob Dylan som låtskriver.

Startet i 2009

Bandet så sin start i 2009, da Geir spilte inn noen låter i studioet til Frode Berntzen i Hamar. Det var så vellykket at de startet Geir Lunds Orkester. Seinere har de valgt å kalle seg GLO.

– Jeg skriver tekster om alt mulig og har alltid en notisbok i baklomma, sier Geir, som gjerne tar opp politiske temaer.

Medlemmene i GLO: Geir Lund (låtskriver, vokal, gitar), Skjalg Lidsheim (trommer), Morten Strypet (bass, vokal), Frode Berntzen (gitar, vokal), Vegar Ellevseth (tangenter, vokal).

Innlandsscenen

Innlandsscenen startet på NRK i Lillehammer i april 2014. Siden da har over 110 band og enkeltmusikere fra Hedmark og Oppland vært på scenen.

Se alle konsertene her: Innlandsscenen

Musikkvideoene fra Innlandsscenen: Innlandsscenen på Youtube

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • En sjåfør ble fotgjenger

    UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.

  • Innbrudd og tjuveri i Alvdal

    Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra Byggservice i Alvdal. Det er stjålet et strømskap. En blå, svenskregistrert bil er observert i området, skriver politiet på Twitter.

  • Johan C. Løken er død

    Gårdbruker og politiker Johan C. Løken fra Elverum er død, 73 år gammel. Det skriver Østlendingen. Løken var stortingsrepresentant for Høyre og landbruksminister i Kåre Willochs regjering fra 1981 til 1983. Han døde i morges etter en tids sykdom.