NRK Meny
Normal

GLO på Innlandsscenen, Hamar kulturhus

Det ble 70-tallsinspirert rock på norsk da hamarbandet GLO sto på Innlandsscenen på Hamar kulturhus.

GLO på Innlandsscenen, Hamar kulturhus

Hamarbandet GLO på Innlandsscenen på Hamar kulturhus.

– Jeg er veldig inspirert av de gode 70-tallsgruppene, sier bandleder Geir Lund, men også Bob Dylan som låtskriver.

Startet i 2009

Bandet så sin start i 2009, da Geir spilte inn noen låter i studioet til Frode Berntzen i Hamar. Det var så vellykket at de startet Geir Lunds Orkester. Seinere har de valgt å kalle seg GLO.

– Jeg skriver tekster om alt mulig og har alltid en notisbok i baklomma, sier Geir, som gjerne tar opp politiske temaer.

Medlemmene i GLO: Geir Lund (låtskriver, vokal, gitar), Skjalg Lidsheim (trommer), Morten Strypet (bass, vokal), Frode Berntzen (gitar, vokal), Vegar Ellevseth (tangenter, vokal).

Innlandsscenen

Innlandsscenen startet på NRK i Lillehammer i april 2014. Siden da har over 110 band og enkeltmusikere fra Hedmark og Oppland vært på scenen.

Se alle konsertene her: Innlandsscenen

Musikkvideoene fra Innlandsscenen: Innlandsscenen på Youtube

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Kinesisk snøkunst til Beitostølen

    Neste veke kjem ei gruppe med kinesiske snøskulptørar til Beitostølen for å starte arbeidet med eit stort kunstverk i snø, melder OA. I alpinbakken har dei nå laga ein snøhaug på tusen kubikk som dei langreiste kunstnarane skal få boltre seg i. Kunstverket er ein del av avtala som Beitostølen resort har inngått med millionbyen Harbin i Kina.

  • Bil velta mellom Moelv og Brøttum

    Ein bil ligg på sida etter ei utforkøyring på fylkesveg 213 mellom Moelv og Brøttum, like ved Ulvenkrysset, skriv Ringsaker blad. Bilen har treft brøytekanten før han velta inn i vegbana. Politiet var på staden rundt klokka 17 i ettermiddag. Dei har så langt ikkje sett noko til føraren av bilen. Trafikken blir dirigert manuelt forbi staden.

  • Stort underslag for retten

    Tirsdag må en bonde fra Hedmark og en tidligere regnskapssjef i Gartnerhallen møte i retten, tiltalt for å ha underslått 49 millioner kroner fra frukt- og grøntprodusenten. Ifølge førstestatsadvokat Geir Kavlie i Økokrim er dette en av de mer alvorlige underslagssakene Økokrim har hatt, skriver NTB.