NRK Meny

Glatte veier i Hedmark og Oppland

 • Ingen skadd i bussutforkjøring

  Ingen personer er skadd etter at en turbuss kom på tvers på fylkesvei 114 i Vestre Toten lørdag kveld. Det bekrefter operasjonsleder Kristian Bjaaland ved Vestoppland politidistrikt. Passasjerene fraktes videre med minibuss.

 • Forsinket søppel-henting

  På grunn av de ekstreme kjøreforholdene blir det forsinkelser i henting av avfall på Hedmarken. Hias oppfordrer folk som ikke har fått hentet avfallet sitt til ordinær tid om å la beholderne fortsatt stå fremme, og de vil bli tømt en av de nærmeste dagene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Flugstad Østberg nummer tre

  Ingvild Flugstad Østberg fra Gjøvik ble nummer tre under dagens 10 kilometer klassisk i Finland. Hun var 17 sekunder bak Marit Bjørgen som vant. Charlotte Kalla ble nummer to.

  Ingvild Flugstad Østberg på Beitostølen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Dårlig hopp for Kokslien

  Kombinertløperen Mikko Kokslien fra Lillehammer klarte ikke å nå opp i teten i dagens hopprenn i verdenscupen i Finland. Kokslien hoppet 121 meter og må starte hele 3.22 minutter etter lederen Akito Watabe i langrennet.

 • Dyrt med snøkanoner

  Produksjon av kunstig snø er svært dyrt, men en kostnad som er nødvendig for landets alpinsentre. – For Skistar Trysil koster den totale driften av snøkanoner på et døgn nesten en halv million kroner, sier driftssjef Jan Linstad.

  Snøkanoner i Trysil
  Foto: Ola Matsson/Skistar