NRK Meny

Glatte veger

 • Ekstremt glatte veger

  Politiet både i Hedmark og Vest-Oppland forteller om ekstremt glatte veger, flere steder i fylkene. Alt tilgjengelige mannskaper er ute og strør. Politiet oppfordrer folk til å la bilen stå til det er strødd.

 • Trafikkulykke på gamle E6

  Det har vært en trafikkulykke på gamle E6 nord for Brumunddal. En bil havnet på taket, og to personer er kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet. Det skal være glatt vegbane der ulykka skjedde.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • 90 ulver registrert i Norge

  Det er registrert 90 ulver i Norge hittil i vinter. Det er telt sju ulvekull i helnorske revir og fire til seks kull i grenserevir.
  Det er blant annet registrert ulvekull i revirene i Osdalen, Julussa, Letjenna og Slettås, melder Rovdata.

 • Skal utrede skolestruktur i Sel

  Et flertall i Sel kommunestyret vil ha utredet en mulig sammenslåing av grunnskolene på Otta og Sel til en skole. Årsaken er økonomi og elevtall. Rådmannen skal legge fram en utredning om saken i løpet av første kvartal neste år, skriver GD.

 • Bompengesvikt på nye E6

  Trafikken i bomstasjonene på nye E6 i Gudbrandsdalen er lavere enn forventet, skriver GD.I snitt passerer 4 500 kjøretøy i døgnet bomstasjonene mellom Frya og Sjoa. Beregninger lå fra 5 300 til 6 400 kjøretøy. Det betyr milliontap for bompengeselskapet.