NRK Meny
Normal

Gjøvik lagde målfest i Fjellhallen

Gjøvik sto for litt av et målkalas i ishockeyens 1. divisjon i helga. De vant 11-0 og 12-1 over Viking i to kamper i Fjellhallen.   

Lørdag banket Gjøvik Stavanger-laget med 11-0. Det ble også 11-målsseier søndag. Da endte kampen 12-1. Nå skal Gjøvik spille om retten til eliteseriespill neste sesong. Da møter de Trondheim, Manglerud/Star og Furuset.

I eliteserien vant seriemester Storhamar oppskriftsmessig 7-1 over Frisk i Hamar OL-amfi søndag kveld. 2.260 tilskuere så sesongen siste seriekamp. Storhamar møter Frisk også i kvartfinalen i sluttspillet. Den første kampen spilles i Askerhallen tirsdag.

 

Stjernen vant også oppskriftsmessig mot Lillehammer i Stjernehallen i den siste serierunden. 6-2 ble sluttresultatet i Fredrikstad der 1038 tilskuere så kampen. Lillehammer og Stjernen er også kvartfinale-motstandere. Den første kampen spilles i Kristins hall tirsdag.

 

 

 

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.