NRK Meny
Normal

Gjøvik lagde målfest i Fjellhallen

Gjøvik sto for litt av et målkalas i ishockeyens 1. divisjon i helga. De vant 11-0 og 12-1 over Viking i to kamper i Fjellhallen.   

Lørdag banket Gjøvik Stavanger-laget med 11-0. Det ble også 11-målsseier søndag. Da endte kampen 12-1. Nå skal Gjøvik spille om retten til eliteseriespill neste sesong. Da møter de Trondheim, Manglerud/Star og Furuset.

I eliteserien vant seriemester Storhamar oppskriftsmessig 7-1 over Frisk i Hamar OL-amfi søndag kveld. 2.260 tilskuere så sesongen siste seriekamp. Storhamar møter Frisk også i kvartfinalen i sluttspillet. Den første kampen spilles i Askerhallen tirsdag.

 

Stjernen vant også oppskriftsmessig mot Lillehammer i Stjernehallen i den siste serierunden. 6-2 ble sluttresultatet i Fredrikstad der 1038 tilskuere så kampen. Lillehammer og Stjernen er også kvartfinale-motstandere. Den første kampen spilles i Kristins hall tirsdag.

 

 

 

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ber bilister være tålmodige

    Skal du kjøre på E6 på strekningen Kolomoen i Stange til Rudshøgda i Ringsaker i dag bør du beregne god tid. Statens vegvesen regner med stor påskeutfart både i dag og i morgen, og på akkurat den strekningen er det nå anleggsvirksomhet som vil føre til at det går saktere enn vanlig.

  • Pilot hoppet ut i for lav høyde

    Den polske seilflypiloten som døde da seilflyet hans styrtet i Lesjafjellet i 2015 hoppet ut i fallskjerm i for lav høyde. Det er konklusjonen i Statens havarikommisjon sin rapport som kom i dag. Det tok fire dager fra ulykka skjedde til piloten ble funnet.

  • Valdresflya åpen

    Valdresflya ble åpnet klokka åtte i dag. Den vil være nattestengt mellom 20.00 og 08.00.