NRK Meny

Gjøvik håndball

 • Tap og nedrykk

  Gjøvik HK tapte den viktige kampen mot Viking med minst mulig margin, 25 - 24. Dermed må gjøvikjentene ta den tunge reisen ned til håndballens 2. divisjon, tre år etter at klubben rykket ned fra eliteserien.

 • 13 - 13 til pause

  Det er pause i kampen mellom Viking og Gjøvik HK i kvinnenes førstedivisjon, og stillingen er uavgjort 13 - 13. Gjøvik må vinne for å holde liv i drømmen om fortsatt spill i 1. divisjon. Lisa Sydbøge har så langt skåret tre mål for Gjøvik HK.

 • Skjebnekamp for Gjøvik HK

  Gjøvik håndballklubbs kvinner spiller akkurat nå skjebnekamp borte mot Viking. Med tap i ettermiddag rykker Gjøvik-jentene ned i 2. divisjon. Viking har startet kampen best og leder 5-2 etter at det er spilt sju og et halvt minutt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Telys forårsaket røykutvikling

  Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.

 • Røykutvikling i Gjøvik

  Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.

 • Stoppet påvirket bilfører

  Under en trafikkontroll i Elverum sentrum søndag morgen, stoppet politiet en sjåfør som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåførens førerkort er beslaglagt, og det blir opprettet sak, skriver politiet i Innlandet på Twitter.