NRK Meny

Garasjebrann var ikke påsatt

Politiet utelukker at brannen i garasjeanlegget i Hamar i romjula ble påsatt. Det sier krimsjef ved Hamar politistasjon, Rune Strand. 12 biler ble totalskadet etter at et garasjeanlegg brant ned til grunnen 28. desember på Hamar vest. Strand sier det er vanskelig å finne en brannårsak, men at hovedhypotesen er at det kan ha vært en elektrisk feil som forårsaket brannen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Høye brøytekanter kan bli en fare

  Statens vegvesen frykter dårlig sikt som følge av brøytekanter, kan føre til ulykker.Vi er særlig bekymret for at dårlig sikt kan gi fotgjengerulykker ved gangfelt, sier seksjonsleder Lars Alhaug i Statens vegvesen i Hedmark.

  Høye brøytekanter er farlige for fotgjengere.
  Foto: Arne Sørenes / NRK
 • Verktøy stjålet fra bil på Skarnes

  Politiet etterforsker tjuveri fra en bil på Skarnes. Det er tatt diverse elektrisk verktøy i morgentimene. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser.

 • Godtar forlenget fengsling

  Begge de to rumerne som er siktet for ranet av Sparebanken 1 Østlandet i Rendalen 30. oktober i fjor, godtar 8 nye uker i varetekt. Dermed blir den forlenga fengslingen av dem gjennomført som en kontorforretning.Nåværende fengsling går ut onsdag.

  Sparebank1 Østlandet, Otnes i Rendalen
  Foto: Frode Meskau / NRK