NRK Meny
Normal

Politiet frykter ras på fv. 319

Fylkesvei 319 ved Kvitfjell er helt stengt på grunn av ras. Politiet ber bilister holde seg unna fylkesvegen på grunn av rasfare flere steder.

Onsdag formiddag gikk det ras ved fylkesveg 319 ved Kvitfjell, i tillegg raste det ytterligere et sted på i området.

I tillegg gikk en bekk over sine bredder mellom Mageli og Krekke i Ringebu kommune, noe som førte til stenging av E6 i en kortere periode. Det ene kjørefeltet er nå åpent for trafikk, med manuell dirigering.

– Bekken vokser fort, og stikkrennene i området er tette, opplyser operasjonsleder Hallgrim Ous ved Gudbrandsdal politidistrikt.

Fylkesveg 319 er sperret flere steder. Politiet ber nå bilistene om å unngå ferdsel langs vegen, da det er fare for ras.

– Slik det ser ut nå, kan den rase ut på flere steder.

Se bilder fra flommen i Hedmark og Oppland:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Kjørte inn i bom ved tunnel

  Flere biler kjørte inn i en bom som gikk ned ved Teigkamptunnelen i Nord- Fron i kveld. Bommen gikk ned etter at en trailer fikk problemer inne i tunnelen. I følge politiet har traileren kommet opp i taket. Vegen er fortsatt stengt og trafikken omdirigeres.