Politiet frykter ras på fv. 319

Fylkesvei 319 ved Kvitfjell er helt stengt på grunn av ras. Politiet ber bilister holde seg unna fylkesvegen på grunn av rasfare flere steder.

Onsdag formiddag gikk det ras ved fylkesveg 319 ved Kvitfjell, i tillegg raste det ytterligere et sted på i området.

I tillegg gikk en bekk over sine bredder mellom Mageli og Krekke i Ringebu kommune, noe som førte til stenging av E6 i en kortere periode. Det ene kjørefeltet er nå åpent for trafikk, med manuell dirigering.

– Bekken vokser fort, og stikkrennene i området er tette, opplyser operasjonsleder Hallgrim Ous ved Gudbrandsdal politidistrikt.

Fylkesveg 319 er sperret flere steder. Politiet ber nå bilistene om å unngå ferdsel langs vegen, da det er fare for ras.

– Slik det ser ut nå, kan den rase ut på flere steder.

Se bilder fra flommen i Hedmark og Oppland:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Gikk imot Jernbaneverket

    Formannskapet i Hamar stemte mot Jernbaneverkets innstilling om å legge ny jernbane i strandsonen. Med tre stemmers overvekt gikk de i stedet for øst-traseen (som innebærer at togstasjonen flyttes til Vikingskipet). Saken skal nå opp i kommunestyret.

    Vi er på formannskapsmøtet. Ser politikere. Avstemningen 7-4. Bilder fra Vikingsskipet med aksjonist Jan Larsen. Bilder fra jernbanestasjonen. Bilder av åttemetersplanet og Hamarbukta med tog.