NRK Meny

Funnet død i Ringsaker

 • - Ikke noe tyder på noe kriminelt

  - Det er ikke noe som tyder på at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder hos politiet i Hedmark. En mann i 30-åra er funnet død hjemme i Ringsaker. Han undersøkes på grunn av sin lave aldrer.

 • Mann funnet død i Ringsaker

  En mann i 30 åra er funnet død på bope i Ringsaker. Politiet iverksetter på bakgrunn av avdødes alder en kriminalteknisk undersøkelse samt obduksjon av avdøde. Dette gjør de for å utelukke om det har skjedd noe kriminelt, melder politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tatt i fartskontroll på Tynset

  En sjåfør ble ilagt forenklet forelegg i en laserkontroll på Aumliveien på Tynset i morges. Høyeste hastighet var 49 kilometer i 30 sone.

 • Gruveanlegg får minnesmerke

  Det skal reises et minnesmerke over gruvedriften på Tverrfjellet på Dovrefjell. Det har kommunestyret i Dovre, Folldal og Oppdal bestemt. Neste år er det 50 år siden gruva på Tverrfjellet ble åpna. Gruva var i drift nær 30 år, før den ble stengt.

  Ved utsiktspaviljongen på Tverrfjellet med panoramautsikt over Snøhetta (2286 moh), og Svånåtindan (2209 moh).
  Foto: Ole Kristian Tangen
 • Il Tempo Gigante i Høyesterett

  Høyesterett avgjør opphavsretten til "Il Tempo Gigante".Caprino Filmsenter saksøkte Hunderfossen familiepark etter at de bygde en berg- og dalbane basert på den populære bilen.Caprino Filmsenter tapte i Tingretten men fikk mehold i lagmannsretten.

  Folk koser seg i berg- og dalbanen på Hunderfossen i Lillehammer.
  Foto: Alexander Nordby / NRK