NRK Meny
Normal

Funnet død etter brann

En person er funnet omkommet i et bolighus som brant ned i Gjøvik onsdag kveld. En eldre kvinne er savnet etter brannen, men politiet kan ikke si om det er hun som er funnet. 

Brann Gjøvik
Foto: Gordon Fjeld / NRK

Brannen var eksplosjonsartet og huset var overtent da brannvesenet kom til stedet ved 20-tiden. Bolighuset ligger i Fl. Suhrsvei

En mann kom seg ut av huset med lettere skader, mens en kvinne i 70-årene ble meldt savnet.

Funnet omkommet

På grunn av den kraftige brannen var det umulig for brannvesenet å ta seg inn i huset før sent på kvelden. Ved 23-tiden onsdag kveld opplyste politiet i Gjøvik at en person er funnet omkommet i huset.

Politiet fikk melding om brannen ved 19.50-tiden, opplyser operasjonsleder Arne Hammerseng ved operasjonssentralen for Vestoppland politidistrikt.

Det var personer som befant seg et godt stykke unna huset som oppdaget brannen og varslet brannvesenet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mishandlet familien i 20 år

    En Kongsvinger-mann i 60-åra er tiltalt for å ha mishandlet kona og de to barna sine i over 20 år. I følge tiltalen ble både kona og barna utsatt for fysisk og psykisk vold. Kona måtte se på at mannen slo barna og barna så moren bli mishandlet.

  • Brann i garasje i Brumunddal

    Ingen ble skadd da en garasje til en bedrift i Nordåsvegen i Brumunddal tok fyr i formiddag. Brannvesenet opplyser at brannen nå er slukket.

  • Innbrudd i hus i Løten

    I løpet av natta har det vært innbrudd i et hus i Løten. Her er det stjålet diverse elektronikk, vin og kontanter. Det var ingen hjemme da innbruddet ble begått.